,
  • Kunsten at blive snydt

Kunsten at blive snydt

Nivaagaards Malerisamling bryder alle kunstens regler, når museet bytter et af sine originale mesterværker ud med en nymalet kopi og spørger gæsterne: Hvem finder forfalskningen?

Den 14. november havde vi besøg af et TV-hold og et castet publikum ifm. optagelser til DR-programmet Kunsten af blive snydt.
I samarbejde med DR har vi i godt en måned haft et hemmeligt, falsk maleri hængende, som almindelige gæster har kunne gætte- og aflevere deres bud på i receptionen. På grund af den store interesse fra besøgende, forlænger vi perioden for konkurrencen, så gæster kan komme forbi og gætte helt frem til den 3. januar 2018.

Vi udlodder 2 x gavekort til museumsbutikken (værdi pr. stk. 1.000 kr.) Det første gavekort udloddes til gæster som har deltaget frem til den 19. november. Det andet gavekort udloddes til gæster som deltager mellem den 21. november og den 3. januar.
De to vindere trækkes til foråret i forbindelse med lancering af DR’s tv-serie Kunsten at blive snydt.

HUSK – Et bud pr. museumsbesøg, så du kan sagtens besøge museet flere gange og deltage igen og igen. Malerisamlingen opfordrer alle til at komme og lege med.


@