,
  • Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket en kok og en medhjælper til Nivaagaards Café og en praktikant fra kunsthistorie til museet:

Engageret kok

Motiveres du af at give gæster en særlig oplevelse? Er du på udkig efter et job i unikke omgivelser i et velfungerende team, hvor du arbejder 30 timer? Så er du måske vores nye kollega.

Teamet
Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team, som består af en køkkenchef, to cafémedarbejdere og otte unge medhjælpere.

Har du det, der skal til?
Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, når der er behov for det. I vores team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok. Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Dine primære opgaver bliver:

  • at tilberede og anrette frokostanretninger samt aftenens varme ret
  • indkøb af råvarer
  • at udføre egenkontrol

Nivaagaards Malerisamling
Nivaagaards Malerisamling er et af Danmarks førende museer for dansk og international billedkunst. Den helt unikke samling suppleres løbende med særudstillinger og arrangementer. Vi har 80.000 besøgende om året og 5.000 årskortholdere.

Museets café er meget populær. Vores gæster glæder sig til at nyde en lækker frokost i en stemningsfuld atmosfære med høj service. Caféens åbningstider er tirsdag – fredag kl. 11.00 – 20.00 og lørdag-søndag og helligdage kl. 11.00-17.00. Caféen serverer et lille udsøgt frokostudvalg samt hjemmelavede kager. I hverdagene serveres aftenens varme ret.

Museet er beliggenheden på den gamle strandvej i Nivå i en smuk gammel rododendronhave.

Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler og tager jobannoncen ned, når vi har fundet rette kandidat.

Tiltrædelse: snarest muligt

Ansøgning og CV skal sendes pr. e-mail til køkkenchef Hans Henrik Nilsson: hn@nivaagaard.dk.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Hans Henrik Nilsson på tlf. 27 84 43 43 eller salgs- og serviceleder Connie Jørgensen: coj@nivaagaard.dk / tlf. 31 53 09 95.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Medhjælper

Savner du at være en del af et team? Nivaagaards Malerisamling søger en ny medarbejder til caféen. Det er en sjov og travl arbejdsplads, hvor vi har brug for dig til at servere, rydde af og holde opvaskemaskinen i gang. Du skal være positiv, stabil og energisk – og du bliver en del af museets samlede personale. Du må gerne have hænderne godt skruet på – så oplærer vi dig i resten!

Arbejdstiden er minimum tirsdag-fredag kl. 11-16 – og der er rig mulighed for at arbejde mere eller fuldtid, hvis du vil.

Tiltrædelse: hurtigst muligt og efter aftale

Henvendelse til salgs- og serviceleder Connie Jørgensen: coj@nivaagaard.dk, tlf. 31 53 09 95.

 

Praktikant fra kunsthistorie med mulighed for efterfølgende studenteransættelse

Vil du sætte din kunsthistoriske faglighed i spil, og er du ivrig efter at få indblik i de mange praktiske og teoretiske facetter af arbejdet på et kunstmuseum? Så se her:

Nivaagaards Malerisamling er et mindre kunstmuseum med en samling, der spænder over 500 års kunsthistorie med hovedværker fra den italienske og den nordeuropæiske renæssance, den nederlandske barok og den danske guldalder. Vi er et imødekommende og hyggeligt museum beliggende i en stor park, og vi viser to-tre årlige særudstillinger.

Vi søger en praktikant i efteråret 2022 og vægter at ansætte en, der kan være en del af museet i flere år. Vi forventer, at du:
– er faglig, selvstændig og god til at samarbejde
– er interesseret i formidling, både skriftligt og mundtligt
– har ordenssans og er mødestabil
– har stort kendskab til og interesse i kunst
– er nysgerrig, engageret og en god kollega

Arbejdsområder:
Som studentermedhjælper er din primære opgave at hjælpe i udstillingsafdelingen i forbindelse med kuratering og tilrettelæggelse af udstillinger.
Dertil skal du kunne eller være indstillet på at lære at undervise skolebørn og voksne.
Teknisk snilde og flair for de sociale medier er en klar fordel.
Vi er et mindre kunstmuseum med mange gæster og en rig arrangementskalender. Vi hjælper hinanden – også med at stille stole op og gå til hånde, hvor der er brug for det. Dette gør det til et alsidigt og meget lærerigt arbejde. Som studerende vil du få en helt grundlæggende forståelse for de mange opgaver, der knytter sig til at arbejde på et levende museum.

Ansættelsesforhold:
Stillingen, der ønskes besat fra september, er på 20-25 timer om ugen. Fordelingen af arbejdstiden aftales, aften- og weekendarbejde kan forekomme en sjælden gang, fleksibilitet forventes.
Arbejdsstedet er Nivaagaards Malerisamling i Nivå. Praktikken er ulønnet.

Museet ligger i Nivå, en stationsby ved kystbanen nord for København. Der går 6 tog i timen fra København og der er 800 m. fra Nivå station, bus til døren fra Helsingør og Lyngby.

Send en kort motiveret ansøgning til museumsinspektør Maren Bramsen, mb@nivaagaard.dk

Ansøgningsfrist: 15.6.2022


@