,
  • Ledige stillinger

Ledige stillinger

Engageret kok til Nivaagaards Malerisamling

Ansøgningsfrist løbende | Kok | Deltid

Motiveres du af at give gæster en særlig oplevelse? Er du på udkig efter et job i unikke omgivelser i et velfungerende team, hvor du arbejder 30 timer? Så er du måske vores nye kollega.

Teamet
Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team, som består af en køkkenchef, 2 cafémedarbejdere samt 8 unge medhjælpere.

Har du det, der skal til?
Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, hvor der er behov for det. I vores lille team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok.

Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Dine primære opgaver:

  • Tilberede og anrette frokostanretninger samt aftenens varme ret.
  • Indkøb af råvarer
  • Udføre egenkontrol

Nivaagaards Malerisamling
Nivaagaards Malerisamling er et af Danmarks førende museer for dansk og international billedkunst. Den helt unikke samling suppleres løbende med særudstillinger og arrangementer. Vi har 80.000 besøgende om året og 5.000 årskortholdere.

Museets café er meget populær. Vores gæster glæder sig til at nyde en lækker frokost i en stemningsfuld atmosfære med høj service. Cafeens åbningstider er tirsdag til fredag fra kl. 11.00-20.00. I weekend og helligdage fra 11.00-17.00. Cafeen serverer et lille udsøgt frokostudvalg samt hjemmelavede kager. I hverdagene serveres aftenens varme ret.

Museet er beliggenheden på den gamle strandvej i Nivå i en smuk gamle rododendronhave.

Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler og tager jobannoncen ned, når vi har fundet rette kandidat. Vi søger en kandidat, der kan starte 1. februar 2022 eller før.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Hasle på mh@nivaagaard.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


@