,
  • Rembrandts lærlinge

Tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år

Rembrandts lærlinge

Tilmeldingen er åben – følg links nederst på siden.

Til januar åbner vi op for endnu en sæson med tegnehold for børn og unge. Underviser er Marina Pagh. Begge hold tegner lørdage. Hold 1 er for 8-12-årige kl. 11-13 og hold 2 for 12-16-årige kl. 13.15-15.15.

Bevægelser og stille billeder
Dette forår kommer vi til at arbejde med sort/ hvid blyantstegning. En af opgaverne bliver at tegne på ting, der har en form. Vi vil desuden arbejde med studier af kroppen og med kompositionsopgaver. Forårets udstilling med Wilhelm Marstrand byder på billeder med bevægelse, som vi lader os inspirere af og tegner bevægelsestegninger. En anden Wilhelm, nemlig Wilhelm Hammershøj tegnede det stille liv. Vi vil med ham som udgangspunkt tegne stille billeder og studere hans stemninger i billederne.  Vi kommer til at sætte luppen på ting, som vi kender godt og bruger det som inspiration til “nye ideer”. Sidst men ikke mindst kommer vi til at tegne, male og udvide vores ‘teknikkuffert’, så vi får nye redskaber vi kan bruge.

Første gang er lørdag den 29. januar 2022 og sidste gang er lørdag den 17. maj 2022

Undervisningen koster 630 kr. pr. barn pr. sæson (12 lørdage i forårssæsonen 2022).

Hver elev bedes medbringe blyanter (HB, 3B og 6B), en god kraftig tegneblok i A3 størrelse, et viskelæder og en blyantspidser. Hvis du har en god akvarel må den meget gerne komme med og en pensel, gerne i rund tyk størrelse med fin spids. Husk også varmt tøj og en lille madpakke/lidt at drikke/ eller frugt.

Fredensborg Kommune tilbyder økonomisk tilskud til fritidsaktiviteter til børn mellem 0-17. Læs mere her og klik øverst på fanen: ‘Tilskud til fritidslivet’.

Hvis der er visse forhold omkring dit barn, som gør, at der skal tages særlige hensyn, bedes i oplyse det ved tilmelding. Så tager vi en god dialog om det. Ligeså hvis du er i tvivl om holdvalg og barnets alder. Skriv til underviser Marina Pagh på marina@marinapagh.dk eller 23613853.

Vi gør opmærksom på at det enkelte hold oprettes, når der er minimum 8 tilmeldinger. Er der færre end 8 deltagere, oprettes holdet desværre ikke for sæsonen.

TILMELDINGEN ER ÅBEN:

Tilmelding til hold 1: 8-12-årige

Tilmelding til hold 2: 12-16-årige

 


@