• Rembrandts lærlinge

Tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år

Rembrandts lærlinge

Tilmelding til forårssæsonen 2021 er åben. 

Vi fortsætter vores tegnekurser for børn og unge – denne sæson med to undervisere til begge hold, Marina Pagh og Ditte Jacobsen. Hold 1 er for de 8-12-årige kl. 11-13 og hold 2 for de 12-16-årige kl. 13.15-15.15.

Alle elever vil dette forår modtage tegneundervisning udendørs og indendørs hver lørdag. Marina står for inde-undervisning med tegneteknikker, papir og siddende fordybelse. Ditte tager eleverne med ud i naturen, og, ligesom hos de gamle mestrer, inddrager naturens æstetik og foranderlighed som inspiration til tegne-orienterede kreationer på papir og figurer. Ved denne rotation af undervisningen bevarer vi muligheden for at imødegå et eventuelt lille forsamlingsforbud og samtidig sørge for et godt indeklima for elever og undervisere.

Første gang er den 9. januar og sidste gang er den 8. maj, (d.13. og 20. feb. samt 27- marts og 3. april undtaget pga. vinter- og påskeferie).

Undervisningen koster 590 kr. pr. barn pr. sæson (14 lørdage i forårssæsonen 2021), som afsluttes med en lille gave til hver lærling. Deltagelse på tegnekurset kræver forudgående indmeldelse via billetto.dk, som gælder for hele sæsonen.

Hver elev bedes medbringe et par blyanter, lidt papir, et viskelæder og en blyantspidser. Husk også varmt tøj og en lille madpakke eller frugt.

Fredensborg Kommune tilbyder økonomisk tilskud til fritidsaktiviteter til børn mellem 0-17. Læs mere her og klik øverst på fanen: ‘Tilskud til fritidslivet’.

Hvis der er visse forhold omkring dit barn, som gør, at der skal tages særlige hensyn, bedes i oplyse det ved tilmelding. Så tager vi en god dialog om det. Ligeså hvis du er i tvivl om holdvalg og barnets alder. Ring eller skriv til underviser Marina Pagh på marina@marinapagh.dk eller 23613853.

 


@