,
  • Rembrandts lærlinge

Tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år

Rembrandts lærlinge

 

Tilmeldingslink nederst på siden. 

Til august åbner vi op for endnu en sæson med tegnehold for børn og unge. Underviserne er Marina Pagh og Stine Juul. Begge hold tegner lørdage. Hold 1 er for de 8-12-årige kl. 11-13 og hold 2 for de 12-16-årige kl. 13.15-15.15.

Dette efterår fokuserer og fordyber vi os i naturen, planteverdenen og arkitekturen. Med dette udgangspunkt vil vi tegne, bygge og lade fantasien lave nye virkeligheder, hvor småt bliver stort og stort bliver småt. Vi sætter luppen på ting, som vi kender godt og bruger det som inspiration til “nye ideer”. Sidst men ikke mindst kommer vi til at tegne, male og udvide vores ’teknikkuffert’, så vi får nye redskaber vi kan bruge.
Med naturen som omdrejningspunkt forgår meget af undervisningen udenfor særligt i august og september og alle elever skal medbringe tøj efter vejret hver lørdag.

Første gang er lørdag den 21. august og sidste gang er lørdag den 20. november (den 16. og 23. oktober undtaget pga. udstillingsskift og efterårsferie).

Undervisningen koster 630 kr. pr. barn pr. sæson (11 lørdage i efterårssæsonen 2021), som afsluttes med en lille gave til hver lærling. Deltagelse på tegnekurset kræver forudgående indmeldelse via nivaagaard.dk, som gælder for hele sæsonen.

Hver elev bedes medbringe et par blyanter, lidt papir, et viskelæder og en blyantspidser. Husk også varmt tøj og en lille madpakke eller frugt.

Fredensborg Kommune tilbyder økonomisk tilskud til fritidsaktiviteter til børn mellem 0-17. Læs mere her og klik øverst på fanen: ‘Tilskud til fritidslivet’.

Hvis der er visse forhold omkring dit barn, som gør, at der skal tages særlige hensyn, bedes i oplyse det ved tilmelding. Så tager vi en god dialog om det. Ligeså hvis du er i tvivl om holdvalg og barnets alder. Ring eller skriv til underviser Marina Pagh på marina@marinapagh.dk eller 23613853.

Vi gør opmærksom på at det enkelte hold oprettes når der er minimum 10 tilmeldinger. Er der færre end 10 deltagere, oprettes holdet desværre ikke for sæsonen.

 

Tilmelding til hold 1: 8-12-årige

Tilmelding til hold 2: 12-16-årige

 


@