,

Støt indkøb af nyt værk til samlingen

Vil du gerne støtte Nivaagaards Malerisamlings indkøb af nye værker, så bliv støttegiver til dette værk af C.A. Jensen.

I forbindelse med nyophængningen af museets kunstsamling kan vores gæster i øjeblikket opleve et særligt værk af C.A. Jensen Portræt af Rudolph Puggaard, 1838. Værket af deponeret af en privat ejer, og det er museets håb at kunne anvende årets donationer fra private støttegivere til at erhverve portrættet til samlingen.

Den portrætterede er fætter til museets stifter Johannes Hage og er på dette tidspunkt som 20-årig under uddannelse som handelsmand – inden han senere overtager ledelsen af en af datidens driftigste virksomheder, H.P. & Co., efter sin far Hans Puggaard. I museets samling findes et andet skønt billede af C.A. Jensen, hvor Rudolph ses som barn med sine søskende i Hans og Bolette Puggaards tre børn. Dette billede blev i 2019 erhvervet på auktion for midler fra bl.a. Malerisamlingens private støttegivere.

Støttebeløbene er valgfri, men ved donation på minimum 200 kr. hjælper du os på vej mod den væsentlige momsrefusion, vi som almennyttig forening er berettiget til ved mindst 100 donationer.

Bliv støttegiver


@