,

Bliv støttegiver

Støt Nivaagaards Malerisamling – og vores indkøb af nye værker
Johannes Hage, stifteren af Nivaagaards Malerisamling, overdrog i 1908 sin private kunstsamling til offentligheden. Glæden ved at give er uløseligt forbundet med museets historie, og det har alle vores gæster siden 2018 kunnet få del i ved selv at blive støttegivere. Nivaagaards Malerisamling indkøber nemlig fortsat værker til styrkelse af sin unikke kunstsamling, primært inden for dansk guldalder. De private støttebeløb går til nyerhvervelser samt til de løbende restaureringer af værker i samlingen.

Støttebeløbene er valgfri, men hvis du donerer minimum 200 kr. kan du hjælpe os på vej mod den væsentlige momsrefusion, vi som almennyttig forening er berettiget til ved mindst 100 donationer.

Skattefradrag
Hvis du oplyser dit CPR-nummer eller CVR-nummer, kan du få et skattefradrag for din donation.
Vi indsamler dit CPR-nummer med henblik på at sende det til SKAT, så du kan modtage skattefradraget efter Ligningsloven § 8a. Herefter slettes CPR-nummeret. Vi videregiver ikke CPR-numre til andre og behandler det sikkert undervejs.

Fradragsværdien er ca. 26%, så et støttebeløb på 200 kr. koster reelt kun 148 kr. Læs om skattefradrag her

Bliv støttegiver her »

Bliv Nivaagaards Malerisamling sponsor

Nivaagaards Malerisamling er et af Danmarks førende museer for dansk og international billedkunst. Den helt unikke samling suppleres løbende med særudstillinger, der belyser temaer eller enkelte kunstnere der henvender sig både til det brede publikum og fagfolk. Derudover rummer museet en meget populær café. Med beliggenheden på den gamle strandvej i Nivå og i den smukke gamle rododendronhave, er museet en helt uovertruffen perle, som både tiltrækker internationale turister og mange lokale besøgende. Ikke mindst opbakningen fra enkeltpersoner og virksomheder med relation til Nordsjælland har stor betydning for museet.

Nivaagaards Malerisamling og din virksomhed

Som medlem af Nivaagaards Malerisamlings sponsorkreds kan du skærpe din virksomheds profil og give oplevelser til dine medarbejdere og forretningsforbindelser.

Som sponsor modtager du følgende 

  • Logo på skærm i forhallen
  • Virksomheden nævnes på museets hjemmeside
  • 2 gratis årskort til navngivne personer
  • 2 eksemplarer af museets kataloger efter eget valg
  • Invitation med ledsager til museets ferniseringer
  • Gratis brug af mødelokale og øvrige faciliteter efter aftale (evt. forplejning kan leveres af museets cafe)
  • Årligt 30 fribilletter til museet som kan gives til kunder og forretningsforbindelser
  • Nyhedsbreve om aktiviteter på museet
  • En årlig omvisning på museet

Desuden tilbydes en ramme til virksomhedens egne arrangementer (produktpræsentationer, fotoseancer, strategimøder etc.) Betingelser for disse aftales særskilt og på favorable vilkår.

Et årligt sponsorat koster 15.000 kr. eks. moms.


@