• Bliv støttegiver

Støt Nivaagaards Malerisamling – og vores indkøb af nye værker

Johannes Hage, stifteren af Nivaagaards Malerisamling, overdrog i 1908 sin private kunstsamling til offentligheden. Glæden ved at give er uløseligt forbundet med museets historie, og den kan du nu få del i ved selv at blive støttegiver.

Nivaagaards Malerisamling indkøber fortsat værker til samlingen, primært inden for dansk guldalder. Vi har brug for din hjælp – bliv støttegiver for min. 200 kr.

Støttebeløbet går ubeskåret til indkøb af kunst til Nivaagaards Malerisamling og er afgørende for, at museet har status som indsamlingsorganisation og kan søge om momsfradrag.

Skattefradrag
Støttebeløbet er fradragsberettiget og indgår automatisk som fradrag i din skattebetaling, når du giver os dit CPR-nummer. Vi indsamler dit CPR-nummer med henblik på at sende det til SKAT, så de kan kontrollere fradraget, og vi kan modtage støtten, hvorefter CPR-nummeret slettes. Vi videregiver ikke CPR-numre til andre og behandler det sikkert undervejs.

Fradragsværdien er ca. 32%, så et støttebeløb på 200 kr. koster reelt kun 136 kr. Skattefradraget gives iht. reglerne i ligningsloven § 8a.

Støt her »


@