• Ud i naturen
  • Ud i naturen
  • Ud i naturen
  • Ud i naturen
  • Ud i naturen

Ud i naturen

Malerisamlingen afholder hver sæson forskellige udflugter, hvor deltagere drager ud i de kulturhistoriske og naturrige omgivelser sammen med en guide. Vi gentager i år den populære sanketure mod Nivå Strandenge og Fuglestemmeture samt en ordvandring i museets ’Reservat for truede ord’, der er blevet udvidet med en flok nye ‘Spirende ord’.

De kommende udflugter nedenfor afholdes i september 2020 – datoerne publiceres primo august.

Ordvandring

I parken ved siden af Malerisamlingen er oprettet et Reservat for truede ord. Her står ca. 100 ord, som museets gæster og medarbejdere værner om, ved at besøge reservatet og tale om ordene. I foråret blev reservatet udvidet med de ‘Spirende ord’ – ord som måske er på vej til at finde fodfæste i det danske sprog. Gå med på ordvandring og diskutér ordene og det danske sprog sammen med de andre deltagere og vores lokale forfatter og ordentusiast Iben Claces.
Se dato for ordvandringer i kalenderen »

Sanketure

Sammen med Julie Swane fra Byhøst går vi ud i den skønne natur, for at høste vilde sager og tips til, hvordan vi bruger dem i køkkenet.
Se dato for sanketur i kalenderen »

Fuglestemmetur til Nivå Strandenge

Nivå Bugt Strandenge er de eneste af deres art langs Øresundskysten nord for København. Her har Fugleværnsfonden etableret et fuglereservat takket være imødekommenhed fra Den Hageske Stiftelse, der ejer det meste af jorden.
Se dato for fuglestemmetur i kalenderen »

 


@