Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling
Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17
Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk
Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)
Reservation
Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser
Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20
FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG
- Venskabs-platte
Kryddersild med æggeblomme og løg, hønsesalat med champignon og bacon, gravad laks med ræve sauce, hjemmebagt lun leverpostej og surt, 2 slags oste, sprød bladsalat, brød og smør: 1 pers. 145 kr. - Kryddersild filet med bagt rødbede, cremefraiche og rødløg: 79 kr.
- Fransk løgsuppe med timian og parmesanost: 75 kr.
- Gravad laks med ræve-sauce, små kartofler og stegt palmekål, æbler: 95 kr.
- Hønsesalat med sprød bacon og champignon, hjemmebagt rugbrød: 115 kr.
- Lun hjemmebagt leverpostej med champignon og sprød bacon, hjemmebagt rugbrød: 75 kr.
- Chevre chaud salat med Olive Nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
- 4 slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
- Dagens smørrebrød: 75 kr. Med snaps: 95 kr.
- Børnemenu spørg køkkenet
UGENS DESSERT
- Venskabs småkage
Palmier Gourmand, Franks butterdejs bagelse med sukker, god til deling: 40 kr. - Desserter/kager: fra 35 kr.
- Kaffe og kage: 60 kr.
DRIKKEVARER
Husets vin – rød, hvid, rosé
FOLKEKØKKEN PÅ NIVAAGAARD
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20
- Dagens folkekøkken, pr. pers. 125 kr.
- Årskortholdere får 10 % rabat
Folkekøkkenet serverer
Uge 11 BBQ marineret flank-steak af Anguskvæg med flødekartofler og porrer, langtidsbagte tomater
Uge 12 Oksespidsbryst med løg og svampe, dertil rodfrugtemos
Uge 13 (undtagen påskedage) Helstegt dansk lammekølle, grøn hvedeotto med spinat og mynte, skysauce
Langfredag tilbyder Cafeen stort tag-selv påskebord. Pris pr. voksen 225,-. Pris pr barn u. 12år 125,-. Bordreservation nødvendigt.
Uge 14 (undtaget påskemandag) Græsk farsbrød rullet med urter og fetaost, dertil græsk salat og ovnbagte kartofler
2. Påskedag tilbyder Cafeen stort tage selv påskebord. Pris pr. voksen 225,-. Pris pr barn u. 12år 125,-. Bordreservation nødvendigt.
Uge 15 Ugens fisk bagt i stanniol poser med friske urter, ovnbagte tomater med fennikel, kogte persille kartofler
Uge 16 Svinekotelet med ben, æblechutney, saltbagte kartofler, skysauce
Uge 17 (undtagen storebededage) Piccata Milanese ”parmesanost paneret kalveschnitzel” med pasta og tomatsauce