• Cafe

Cafeen ved nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen.

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte
    Vitello Tonnato, Polenta med parmaskinken og bøffelmælksmozzarella, karrysild med æg, hønsesalat med champignon og bacon, to slags oste, salat, brød og smør: 1 pers. 145 kr. / 2 pers. 275 kr.
  • Klassisk caesar salad med romainesalat, parmesanost og brødcroutons: 115 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og champignon, grønne asparges og hjemmebagt rugbrød: 85 kr.
  • Chèvre Chaud salat med olive nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
  • Hjemmelavet karrysild med capers og æg og grønne asparges, hjemmebagt rugbrød og smør: 85 kr.
  • Stegt sild med syltede rødløg, æblesalat og hjemmebagt rugbrød: 85 kr.
  • Luksus rejemad 160 g. af store håndpillede grønlandske rejer på baguette med æg, grønne asparges og hjemmelavet mayonnaise: 165 kr.
  • Fire slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
  • Fransk løgsuppe med timian og ostebrød med Gruyere: 85 kr.
  • Dagens smørrebrød: 75 kr. Med snaps: 95 kr.
  • Hjemmelavet lasagne med salat, brød og smør: 95 kr.

 

UGENS DESSERT

  • Venskabs småkage
    Palmier Gourmand, Franks butterdejs bagelse med sukker, god til deling: 40 kr.
  • Desserter/kager: fra 35 kr.
  • Kaffe og kage: 60 kr.

 

DRIKKEVARER

 

FOLKEKØKKEN PÅ NIVAAGAARD

Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Dagens folkekøkken, pr. pers. 125 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

 

Folkekøkkenet serverer

Uge 15 Helstegt lammebov med timian og hvidløg, ovnstegte kartofler, myntegele og sprøde salat

Uge 16 Kalveskank Milanese med Gremolata dertil hvide bønner med porrer

Uge 17 Kylling med røget skinke og parmesan

Uge 18 Hanger-steak med tomatpolenta, parmesanost gratineret squash, skysauce

Uge 19 Marinerede svinemørbrad på spyd krydret med italienske urter, peperonata og ovnstegte rosmarinkartofler

Uge 20 Saltimbocca af kyllingebryst med urtesalat og ovnstegte kartofler med rosmarin, skysauce

Uge 21 Tirsdag og onsdag: Pizza del Lattaio: Italiensk pizza med 3 slags oste og kartoffel samt rosmarin dertil tomatsalat med basilikum
Fredag: Fyldt kyllingebryst á la porchetta med Napilitansk blomkålssalt ”Insalata di Rinforzo”

Uge 22 Braiserede svinekæber med haricot vert og rodfrugtemos

Uge 23 Texas Brisket med ”Pozole” majsstuvning og grøn salat

Uge 24 Dampede rødspættefilet fyldt med laksefars på sauteret spinat med porrer, safransauce og ris

Uge 25 Kyllingelår i rødvin med druer med polenta.
Sankt Hans Aften Tændes grillen og der serveres overdådigt grillmad med dertilhørende salater og tilbehør


@