• Cafe

Cafeen ved nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen.

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte
    Lakserilette med sauce verte, ½ æg med rejer, karrysild med friturstegte capers, hønsesalat med champignon og bacon, 2 slags oste, sprød bladsalat, brød og smør: 1 pers. 145 kr.
  • Cæsar salat med kyllingebryst, romainesalat, pamesanost og brødcroutons: 115 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og champignon, hjemmebagt rugbrød: 115 kr.
  • Chevre chaud salat med Olive Nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
  • Karrysild med capers og æg, grønne asparges, lille salat hjemmebagt rugbrød: 85 kr.
  • Lakserilette af koldrøget laks med sauce verte, dertil sprød salat og brød: 115 kr.
  • Lun ”quiche ”madtærte med løg og Serano skinke, salat og brød: 85 kr.
  • Luksus rejemad 180 gr. Grønlandske store rejer på baguette, med salat, æg og grønne asparges samt mayonnaise: 149 kr.
  • 4 slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
  • Dagens smørrebrød: 75 kr. Med snaps: 95 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

 

UGENS DESSERT

  • Venskabs småkage
    Palmier Gourmand, Franks butterdejs bagelse med sukker, god til deling: 40 kr.
  • Desserter/kager: fra 35 kr.
  • Kaffe og kage: 60 kr.
  • Cafeen har et udvalg af Is fra Hansens Ismejeri. Udvalget kan variere

 

DRIKKEVARER

 

FOLKEKØKKEN PÅ NIVAAGAARD

Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Dagens folkekøkken, pr. pers. 125 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

Folkekøkkenet serverer

Uge 26 Grillet flanksteak med haricot vert saute og sprød panchetta, sauce Charon og nye kartofler med pesto

Uge 27 Vildsvinemørbrad med sprød skorpe af grøn anis, spidskål-saute med citron, selleri-kartoffelmos, kraftig demiglace-sauce

Uge 28 Dampet knurhanefilet med spinat og nye gulerødder, dildbearnaise og nye kartofler

Uge 29 Smørstegt hakkebøf med bløde løg, grillet spidskål, hasselback kartoffel med bacon-cremefraiche

Uge 30 Kylling i karry med frisk spinat og æbler, basmatiris

Uge 31 Kalveschnitzel med ristet polenta, peperonata og grønne asparges


@