• Cafe

Cafeen ved nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte
    Vitello Tonnato, Polenta med parmaskinken og bøffelmælksmozzarella, karrysild med æg, hønsesalat med champignon og bacon, to slags oste, salat, brød og smør: 1 pers. 145 kr. / 2 pers. 275 kr.
  • Klassisk caesar salad med romainesalat, parmesanost og brødcroutons: 115 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og champignon, grønne asparges og hjemmebagt rugbrød: 85 kr.
  • Chèvre Chaud salat med olive nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
  • Hjemmelavet karrysild med capers og æg og grønne asparges, hjemmebagt rugbrød og smør: 85 kr.
  • Stegt sild med syltede rødløg, æblesalat og hjemmebagt rugbrød: 85 kr.
  • Luksus rejemad 160 g. af store håndpillede grønlandske rejer på baguette med æg, grønne asparges og hjemmelavet mayonnaise: 165 kr.
  • Fire slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
  • Fransk løgsuppe med timian og ostebrød med Gruyere: 85 kr.
  • Dagens smørrebrød: 75 kr. Med snaps: 95 kr.
  • Hjemmelavet lasagne med salat, brød og smør: 95 kr.

 

UGENS DESSERT

  • Venskabs småkage
    Palmier Gourmand, Franks butterdejs bagelse med sukker, god til deling: 40 kr.
  • Desserter/kager: fra 35 kr.
  • Kaffe og kage: 60 kr.

 

DRIKKEVARER

 

FOLKEKØKKEN PÅ NIVAAGAARD

Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Dagens folkekøkken, pr. pers. 95 kr.
  • For Årskortholdere af Nivaagaards Malerisamling, pr. pers. 80 kr.
    (med forbehold for ændringer)

 

Folkekøkkenet serverer

Uge 10 Oksesteg med sennepssauce, stegt blomkål og røde kartofler

Uge 11 Krebinetter med stuvede grøntsager og pommes rissolles

Uge 12 Kalkun cuvette med paprikasauce og stegte ris og broccoli

Uge 13 Kylling tandori med ris og gullerødschutney med nan brød

Uge 14 Lyssej med karry-sauce og løse ris og spidskål med bagte æbler og mandler


@