• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte
    Kryddersild med æggeblomme og løg, hønsesalat med champignon og bacon, gravad laks med ræve sauce, hjemmebagt lun leverpostej og surt, 2 slags oste, sprød bladsalat, brød og smør: 1 pers. 145 kr.
  • Kryddersild filet med bagt rødbede, cremefraiche og rødløg: 79 kr.
  • Fransk løgsuppe med timian og parmesanost: 75 kr.
  • Gravad laks med ræve-sauce, små kartofler og stegt palmekål, æbler: 95 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og champignon, hjemmebagt rugbrød: 115 kr.
  • Lun hjemmebagt leverpostej med champignon og sprød bacon, hjemmebagt rugbrød: 75 kr.
  • Chevre chaud salat med Olive Nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
  • 4 slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
  • Dagens smørrebrød: 75 kr. Med snaps: 95 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.

DRIKKEVARER

 

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

 

Uge 35 Kyllingebryst suprême med ratatouille samt rosmarinbagte små kartofler

Uge 36 Kalvefilet stegt sous vide, tomat polenta, svampesaute med urter og parmesanost

Uge 37 Tikka Masala med lam, mangosalat og agurk raita, ris

Uge 38 Ristaffel med kylling i karry, basmati-ris, ananas, mango, kokos, mandler, peberfrugter, bambusskud, rosiner, peanuts og mangochutney

Uge 39 Gråsten kyllingbryst med pesto, flødekartofler, broccolisalat med pinjekerner

Uge 40 Fiske terrine med dildsauce, bladspinat med mandler, glaserede agurker, pilaf ris

Uge 41 Efterårs risotto ret med porrer og gulerødder, grillet portobello-svamp, Grana-Padano ost, kraftig skysauce


@