• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte:
    Marineret sild med capers og løg, hønsesalat med champignon og bacon, rilette af varmrøget ørred, Fransk landpate med surt, 2 slags oste, sprød bladsalat, brød og smør: 1 pers. 145 kr.
  • Marineret sild med karry-æggesalat med æbler 79 kr.
  • ”Croque monsieur” Fransk Parisertoast med ålerøget skinke, tomater, Emmentaler, salt og cornichons: 85 kr.
  • ”Croque madame” Fransk Parisertoast med spejlæg 95 kr.
  • Gravad laks med ræve-sauce, stegte små kartofler med grønne asparges, hjemmebagt rugbrød: 95 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og champignon, hjemmebagt rugbrød: 115 kr.
  • Chevre chaud salat med Olive Nicoise, cornichons og syltede rødløg: 105 kr.
  • 4 slags oste med tilbehør, brød og smør: 105 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.

DRIKKEVARER

 

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

 

 

Uge 42 Dansk oksesteak, sprøde løgringe, ovnbagte rødbeder og gulerødder med pommes frites og bearnaise

Uge 43 Boeuf Bourguignon med kartofler, champignon og sprød bacon

Uge 44 Langtidsstegte svinekæber med perlebygotto og rodfrugter

Uge 45 Dagens fisk fra torvet med spinat saute, dildris og sauce mousseline

Lørdag 10. november har cafeen ekstraordinært åben til Mortensaften

Menu Mortensaften
Forret: Hjemmemarineret citronlaks med creme fraiche og caviar, serveret med fennikel crudite, brød og smør
Hovedret: Helstegt and med fyld af svesker, æbler og timian, brune kartofler og hjemmelavet rødkål med tranebær, andesauce
Dessert: Hjemmelavet gammeldags æblekage med ribsgele
295 kr. pr. pers. 10% rabat for årskortholdere og én ledsager
Middagen starter kl. 18 og restauranten lukker kl. 21:30 (Museet lukker kl. 17)
KØB BILLET HER

Uge 46 Piccata Milanese (Italiens kalveschnitzel paneret i parmesanost) med tomatsauce og linguine pasta


@