• Cafe
  • Cafe
  • Cafe

Cafeen ved nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

 

STORM P. MENUKORT – FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte
    Fisketerrine, sild med æg, gravad oksefilet, rillette af svinekød, Skagens skinke, 2 slags oste, brød og smør: 1 pers. 135 kr. / 2 pers. 245 kr.
  • Hjemmelavet fisketerrine med sauce verte og sprød salat, brød og smør: 95 kr.
  • Rillette af svinekød med madagaskar peber og syltede perleløg: 95 kr.
  • Cremet aspargessuppe med grønne asparges, brød og smør: 75 kr.
  • Dagens smørrebrød: 65 kr. Med snaps: 95 kr.
  • Gravad oksefilet med tyttebærgele, salat, brød og smør: 115 kr.
  • Hjemmelavet karrysild med hytteost, rugbrød og smør: 85 kr.
  • Chevre chaud med salat, oliven og cornichons: 85 kr.
  • 4 slags oste med tilbehør, brød og smør: 95 kr.

 

UGENS DESSERT

  • Venskabs småkage
    Palmier Gourmand, Franks butterdejs bagelse med sukker, god til deling: 40 kr.
  • Desserter/kager: fra 35 kr.
  • Kaffe og kage: 60 kr.

 

DRIKKEVARER

 

FOLKEKØKKEN PÅ NIVAAGAARD

Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Dagens folkekøkken, pr. pers. 95 kr.
  • For Årskortholdere af Nivaagaards Malerisamling eller medlemmer
    af Jagt- og Skovbrugsmuseets Venner, pr. pers. 80 kr.
    (med forbehold for ændringer)

 

Folkekøkkenet serverer

Uge 3 Farsbrød med feta og urter, hvide kartofler og grønkål salat med mandler

Uge 4 Glaseret skinke med stuvede grønstager og pomme duchesse

Uge 5 Tarteletter med høns i asparges og ris pilaf

Uge 6 Rødvins braiseret svinekam med bagekartoffel og grønkål

Uge 7 Hakkebøf i flødesauce med hvide kartofler med urter og harricot vert

Uge 8 Fisketerrin med sauce hollandaise og bagte gulerødder med timian

Uge 9 Gammeldages Gråstener kylling med surt og skysauce

Uge 10 Oksesteg med sennepssauce, stegt blomkål og røde kartofler

Uge 11 Krebinetter med stuvede grøntsager og pommes rissolles

Uge 12 Kalkun cuvette med paprikasauce og stegte ris og broccoli

Uge 13 Kylling tandori med ris og gullerødschutney med nan brød

Uge 14 Lyssej med karry-sauce og løse ris og spidskål med bagte æbler og mandler

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Folkekøkken ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

Café Sneppen ved Jagt- og Skovbrugsmuseet tlf.: 45 76 18 62
Folkekøkken ret kun om torsdagen kl. 18 – 21

 


@