• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

 

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

 

Jul og nytår

Køb æbleskiver og gløgg alle dage frem til jul. 

Julebuffet de tre første adventssøndage:
Disse tre søndage skifter cafeen det daglige menukort ud med en lækker julebuffet. Pris 195 kr. (ekskl. drikkevarer) 

Julemiddag den 13. december
Torsdag den 13. december serveres cafeen klassisk julemiddag. Pris 195 kr.
Forret: Laksetatar med estragoncreme og rugbrødschips
Hovedret: Helstegt andesteg med brune kartofler, hjemmelavet rødkål og andesauce
Dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce
Der serveres kun julemiddag denne aften og ikke folkekøkken hovedret til 125,-

Nytårsmenu ud af huset 
Igen i år tilbyder Cafe Nivaagaard en super lækker 4 retters menu ud af huset. Det er kun sidste hånd, der skal lægges til menuen, for at få en uforglemmelig lækker middag og tid til gæsterne på årets sidste aften.
Menuen bestilles ved at skrive til cafe@nivaagaard.dk og afhentes den 31. december mellem kl. 11 og 12 på museet.
Pris pr. person 395 kr.
Børnemenu med 3 retter 125 kr. 

Se nytårsmenuen her »

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabs-platte:
    Karrysild, Rillette af varmrøget ørred, Lun leverpostej med champignon og bacon, Paté med surt, Julemedister med rødkål, 2 slags oste, Salat, Brød og smør: 1 pers. 145 kr.
  • Dagens grøntsagssuppe med brød 65 kr.
  • Gravad laks med rævesauce, grønne asparges og kartofler, rugbrød 95 kr.
  • Karrysild med kapers og hjemmebagt rugbrød 79 kr.
  • Hønsesalat med sprød bacon og svampe 115 kr.
  • Æbleflæsk med rugbrød 85 kr.
  • Fransk luksus toast “Croque monsieur” 85 kr.
  • “Croque madamme” med spejlæg 95 kr.
  • Osteanretning med 4 slags oste og tilbehør 105 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.

DRIKKEVARER

 

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

 

Uge 46 Piccata Milanese (Italiens kalveschnitzel paneret i parmesanost) med tomatsauce og linguine pasta

Uge 47 Kyllingebryst sûpreme fra Gråsten med selleripure, bagt rødløg, sauce demiglace og kartoffelgratin.

Uge 48 Confit de canard med Puy linser, kartofler, æblesalat med savoykål,

Uge 49 Helstegt okseculotte med haselbak kartofler, sauce bordelaise, ovnbagte rodfrugter

Menuen til fredag aften Smag på Kunsten pris inkl. Champagnesmagning 350,- p.p.
Tun tatar med mascarpone-emulsion, rugbrødsknas
Kammuslinger med estragonsauce, blomkål, ørredrogn, små kartofler
Champagnesabayon med mandel-bisquit

Uge 50 Klassisk fransk coq au vin med kartoflemos

Undtagen torsdag 13. december (Cafeen serverer Julemiddag denne aften)
Laksetatar på sprød toastbund, frisesalat, syltede tomater
Helstegt Andebryst, æbler & svesker, hjemmelavet rødkål med appelsin, brune og hvide kartofler, grønlangkålssalat
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Uge 51 Dampet torsk med dildsauce, ris pilaf, porresaute med gulerødder

Uge 52 (Kun torsdag og fredag) Svinekotelet med salvie, maste kartofler, spidkål med æbler


@