• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Cafeen glæder sig over at modtage gæster igen efter genåbningen! Sidder man i cafeens udeområde, er det ikke nødvendigt at fremvise coronapas. Gæster indenfor skal fremvise gyldigt coronapas og bære mundbind eller visir ved ankomst.

Åbningstider:
Tirsdag – fredag 11-20

Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Telefonnummer: 53 85 10 17 (træffes i tidsrummet kl. 10.30-20.00)
E-mail: cafe@nivaagaard.dk

ÅRSKORTHOLDERE

Der gives 10 % rabat på mad og drikke i cafeen til museets årskortholdere:
Almindelig årskort giver rabat til 1+1 person, mens Årskort 1+1 giver rabat til 2+1 personer.

A LA CARTE 

FROKOST kl. 11.30 – 16.00

Fransk løgsuppe med ostebrød gratineret med Gruyere: 75 kr.

”Tartiflette”, kartoffelgratin med reblochonost, bacon, cornichon, salat OG brød. : 135 kr.

Hjemmerøget laks med rosapeber, serveret med sprød salat, romesco-sauce, ristede pinjekerner, brød og smør: 135 kr.

Asiatisk salatbowle med tigerrejer eller kylling, avocado, tomater, glasnudler, kogt æg, edamamebønner og vietnamesisk dressing: 119 kr.

Pommes frites med aioli: 55 kr.

FROKOSTKURVE – vælg mellem FISH / MEAT: 149 kr.

Æggekage med portobellosvampe, parmesanflager, pestodressing
Spidskålsalat, agurk, soltørrede tomater, dild romesco-sauce
Christiansø sild med rygeostecreme
Rugbrød og alm brød

THE FISH
Varmrøget laks på bagt selleri med fennikel

THE MEAT
Lun marineret kyllingebryst fra Grambogård Med sprød seranoskinke, teriyaki asparges og ristet sesam

BØRNEMENU
Fiskefilet med pommes frites: 75 kr.
Frikadeller, pommes frites, sprød salat: 85 kr.

AFTENENS RET fra kl. 17 – kan også bestilles som take away: 135 kr.

DET SØDE

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage – tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD – PÅ STEDET OG SOM TAKE AWAY

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
135 kr. pr. person/børn u. 12 år 65 kr.

DINNING WEEK 2021 PÅ NIVAAGAARD 

Kun online bordbestilling HER

Cafeen tilbyder Dinning Week følgende dage:
– Fredag 21. maj til og med søndag 23. maj
– Tirsdag 25. maj til og med søndag 30. maj
– Tirsdag 1. juni til og med søndag 6. juni

Alle dage kan der fås bord fra kl. 17:30 til 18:15. Cafeen vil holde ekstraordinært åbent til ca. kl. 21. Til de af museets gæster som ikke ønsker Dinning Week-menuen, tilbyder vi også ugens almindelige aftenret.


MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

FORRET
Cremet jordskokkesuppe – stenbidderrogn – maltbrød
***
HOVEDRET
Beef Wellington “indbagt oksemørbrad” – duxelles – haricots verts – Madaira sauce med svampe
***
DESSERT
Crème brûlée – hindbærsorbet


VINMENU
235 kr.

Riesling, Trentino S. Michele
***
Barbaresco, Gemma
***
Moscato d’Asti, Vigna Fiorita, Gemma

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

 

VELKOMSTDRINK
65 kr.

Tanqueray Rangpur

&
San Pellegrino Tonica

eller

Seedlip Grove 42 (non alcoholic)
&
San Pellegrino Tonica Citrus


@