• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabsplatte:
    Kryddersildfilet med peberrodscreme, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, Hønsesalat med sprød bacon, Pate med Cumberlandsauce, 2 slags oste med oliven, sprød salat, Hjemmebagt rugbrød og baguette: 1 pers. 145 kr.
  • Kryddersildfilet med rødbedesalat og peberrodscreme, hjemmebagt rugbrød 85 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce med hjemmebagt rugbrød 115 kr.
  • Chevre chaud, sprød bladsalat, soltørrede tomater, oliven, honning glaserede vadnøder 115 kr.
  • Dagens suppe med baguette 65 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

Uge 14 Ovnstegt unghanebryst med salvie, timiankartofler, ratatouille

Uge 15 Braiseret kalvespidsbryst med grov kartoffelmos, spinatsaute med svampe

Uge 16 undtagen Skærtorsdag og Langfredag Langtidsstegt lammekølle med ramsløg, ovnbagte kartofler, skysauce, pastinakpurre, bagte gulerødder

Påskeplatter med følgende: Karrysild med friturestegte kapers, Hjemmelavet fiskefrikadelle med agurkesauce, Hønsesalat med karry i butterdejsskal, Indbagt lam med myntesauce, Tomme de Savoy og Tallegio ost

Uge 17 Sousvide stegt oksetykkam, æblesalat, kogte kartofler med løvstikkel

Uge 18 Porchetta steg, langtidsbagte tomater, rosmarin kartofler, haricots vertsalat

Uge 19

Uge 20 undtagen fredag Bededag Svinemørbrad bøffer, kartoffelgratin, ovnbagt gulerod


@