• Praktisk info
 • Praktisk info

Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling er stiftet af godsejer Johannes Hage, der i 1908 overdrog sin private kunstsamling til offentligheden som en selvejende institution. Museet er beliggende i en stor, romantisk have med gamle, smukke træer og mange forskellige rododendron. På museet kan man opleve kunstværker fra den italienske og den nordeuropæiske renæssance, den nederlandske barok og den danske guldalder. Endvidere viser museet to-tre årlige særudstillinger, ofte af nyere eller moderne kunst.

Genåbnet museum – book online billetter

Nivaagaards Malerisamling genåbnede 26. maj, og meget på museet er heldigvis som før. Men for på baggrund af myndighedernes sikkerhedsanvisninger at tilbyde alle gæster den bedste tryghed og sikre, at ingen kommer forgæves, er der etableret et online billetsystem hvor der bookes billetter på forhånd. På hverdage er der ofte bedre plads på museet sidst på eftermiddagen og aften, og vi giver derfor i øjeblikket mulighed for at besøget museet uden at booke tid i hverdagene efter kl. 16. Der kan forekomme en mindre ventetid, hvis mange dukker op samtidig.

Bestil billetterne her: nivaagaard.billetexpressen.dk

Læs også: Vigtig ny information om det genåbnede museum


Priser

Voksen: 90 kr. + 7 kr. i gebyr

Senior (65 år og derover): 80 kr. + 7 kr. i gebyr

Studerende: 70 kr. + 7 kr. i gebyr

Børn og unge under 18 år: Gratis

Grupper over 10 pers. pr. person: 70 kr.

Årskortholder: Gratis

Gæst til årskortholder: 70 kr. + 7 kr. i gebyr

Gratis adgang til handicapledsagere mod forevisning af et ledsagerkort.

Betalingskort: Dankort, VISA, MasterCard, MAESTRO og VISA Electron

Find vej

 • Tog: Kystbanen/København-Helsingør eller København-Nivå
  6 tog i timen fra København og kun 800 m. fra Nivå station
  www.rejseplanen.dk »
 • Bus: 388 fra Lyngby og Helsingør
  www.moviatrafik.dk »
 • Fra Nivå st. er der 10 minutters gang til museet
  www.krak.dk »
 • Bil: Rute 152: Strandvejen E47/E55
 • Fra syd — Frakørsel 6 mod Nivå. Efter afkørsel fra motorvejen, drej til højre og fortsæt lige over i lyskryds. Fortsæt til enden af vejen, ca. 2 km., og drej til højre. Nivaagaards Malerisamling vil komme på venstre hånd
 • Fra nord — Frakørsel 5 mod Humlebæk. Efter afkørsel fra motorvejen, drej til venstre og tag 2. frakørsel i rundlørsel. Drej til højre i efterfølgende lyskryds efter ca. 6 km. Fortsæt ca. 3 km. og drej til højre i lyskryds. Nivaagaards Malerisamling vil komme på venstre hånd.
 • Parkering: Der er en parkeringsplads med handicapparkering i tilslutning til museet

 

Barne- og klapvogne

 • Af sikkerhedshensyn er det ikke tilladt at medbringe barnevogne og større klapvogne i udstillingssalene
 • Mindre klapvogne er tilladt
 • Museet har en enkelt klapvogn, som kan lånes ved henvendelse i receptionen

Opladning af el-biller og el-cykler

Det er muligt at lade el-biler og el-cykler op ved parkeringspladsen og cykelstativerne ved Nivaagaards Malerisamling, mens man nyder kunsten i salene eller et ophold i cafeen. Museet har installeret en dobbelt ladestander på parkeringspladsen til gæster med Clever-abonnement; der lades med en Clever-brik i standeren. På skuret ved cykelstativerne findes 230 V stikdåser til el-cykler og Speed Pedelecs cykler. Velkommen til alle el-bilister og -cyklister!


@