• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Reservation af bord anbefales, da der er begrænset antal pladser:

Telefonnummer: 53 85 10 17 (træffes i tidsrummet kl. 10.30-20.00)
E-mail: cafe@nivaagaard.dk

ÅRSKORTHOLDERE

Der gives 10 % rabat på mad og drikke i cafeen til museets årskortholdere (1+1 person)

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

Se ugens menu nederst på siden.

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Cæsar salat med parmesanost og croutons 95 kr.
  • Cæsar salat med parmesanost, croutons, frisk stegt kyllingebryst og bacon 135 kr.
  • Venskabsplatte:
    Kryddersildfilet med peberrodscreme, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, hønsesalat med sprød bacon, pate med Cumberlandsauce, to slags ost med oliven, sprød salat, hjemmebagt rugbrød og baguette 145 kr. pr. person.
  • Kryddersildfilet med rødbedesalat, peberrodscreme og hjemmebagt rugbrød 85 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon, hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce og hjemmebagt rugbrød 115 kr.
  • Salade Nicoise med lynstegt tunfilet, soltørrede tomater, Nicoise oliven og blødkogt æg 135 kr.
  • Dagens suppe med baguette 65 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Børnemenu – altid! Spørg køkkenet.

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

uge 47
Hamburgerryg med grov dijonsennep sauce, dampede porrer, gulerødder og kartofler

uge 48
Hakkebøf af økologisk kødkvæg, svampesauce, spidskåls salat og ovnstegte rosmarinkartofler

uge 49
Confiteret andelår med linseragout og rødkål

Juleret i uge 50
Glaseret juleskinke med stuvet sønderjysk grønlangkål, brunede asparges kartofler, grønkålschips og pigeon æble

uge 51
Ovnstegte torskeloin med urter, dildris, citronsauce og porrer

NYTÅRSMENU – UD AF HUSET

Snack
Hjemmelavede svær med BBQ, chilimayo og vineddikepulver
Profiteroles med Gruyère ost

Forret
Laksetatar af færøsk laks, kørvel crudité, estragonmayo, rugbrødsknas og rygeostecreme

Mellemret
Svampe consommé, rimmet kammusling og urtesalat

Hovedret
Oksemørbrad fra Himmerland, pommes duchesse, gulerod med knas og bordelaisesauce

Dessert
Gateau Marcel i glas, chokolademousse, nougat creme, hvid chokolade crumble, dulche de leche, rødvinsblomme

Pris pr. person 425 kr.

Bestilles senest den 26. december 2019 via mail til cafe@nivaagaard.dk. Ved spørgsmål ring venligst på tlf. 40 25 84 06.Maden afhentes den 31. december i tidsrummet kl. 12-13 på Nivaagaards Malerisamling.

 


@