• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Reservation af bord anbefales, da der er begrænset antal pladser:

Telefonnummer: 53 85 10 17 (træffes i tidsrummet kl. 10.30-20.00)
E-mail: cafe@nivaagaard.dk

ÅRSKORTHOLDERE

Der gives 10 % rabat på mad og drikke i cafeen til museets årskortholdere (1+1 person)

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

Se ugens menu nederst på siden.

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabsplatte: Kryddersildfilet med havtorn, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, hønsesalat med sprød bacon, pate med surt, to slags ost med oliven, sprød salat, hjemmebagt rugbrød og baguette
    145 kr. pr. person.
  • Sildetallerken med to slags sild dertil hjemmebagt rugbrød
    85 kr.
  • Chevre Chaud salat
    115 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon, hjemmebagt rugbrød og baguette
    115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce og hjemmebagt rugbrød
    125 kr.
  • Salade Nicoise med tunfilet, soltørrede tomater, Nicoise oliven og blødkogt æg, brød og smør         135 kr.
  • Dagens suppe med baguette
    75 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette
    115 kr.
  • Børnemenu – altid! Spørg køkkenet.

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

Uge 3
Porchetta fyldt med Italiensk urteblanding, bagte rodfrugter, små merian kartofler og skysauce 

Uge 4
Ovnstegt torsk med smør og urter, gulerodscreme, porrer og basmatiris

Uge 5
Coq au vin med glaserede perleløg, ventreche og kartoffelmos

Uge 6
Confiteret andelår med haricots verts og kartofler stegt i andefedt

Uge 7
Boller i karry med rispilaf og æblerelish 


@