,
  • Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabsplatte:
    Kryddersildfilet med peberrodscreme, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, Hønsesalat med sprød bacon, Pate med Cumberlandsauce, 2 slags oste med oliven, sprød salat, Hjemmebagt rugbrød og baguette: 1 pers. 145 kr.
  • Kryddersildfilet med rødbedesalat og peberrodscreme, hjemmebagt rugbrød 85 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce med hjemmebagt rugbrød 115 kr.
  • Chevre chaud, sprød bladsalat, soltørrede tomater, oliven, honning glaserede vadnøder 115 kr.
  • Dagens suppe med baguette 65 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

Uge 27 Dansk hakkebøf 220 g. med spidskålaute, sommerens grøntsager, nye kartofler og sauce bordelaise

Uge 28 Oksecuvette, spidskålssalat med granatæble, ny kartofler med løvstikke

Uge 29 Oksecuvette, spidskålssalat med granatæble, ny kartofler med løvstikke

Uge 30 Boller i Karry med jasmin ris, ristet kokos og mango chutney

Uge 31 Boller i Karry med jasmin ris, ristet kokos og mango chutney

Uge 32 Kyllingebryst sûpreme, svampecremesauce, pommes frites, gulerodssaute

Uge 33 Kyllingebryst sûpreme, svampecremesauce, pommes frites, gulerodssaute

 


@