• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Cafeens telefonnummer: 53 85 10 17
Cafeens e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Årskortholdere får 10 % rabat på mad og drikke på cafeen (1+1 person)

Reservation

Reservation af bord anbefales da der er begrænset antal pladser

Café ved Nivaagaards Malerisamling tlf.: 53 85 10 17 eller 49 14 10 17
Aftenens ret tirsdag til fredag kl. 17 – 20

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Venskabsplatte:
    Kryddersildfilet med peberrodscreme, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, Hønsesalat med sprød bacon, Pate med Cumberlandsauce, 2 slags oste med oliven, sprød salat, Hjemmebagt rugbrød og baguette: 1 pers. 145 kr.
  • Kryddersildfilet med rødbedesalat og peberrodscreme, hjemmebagt rugbrød 85 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce med hjemmebagt rugbrød 115 kr.
  • Chevre chaud, sprød bladsalat, soltørrede tomater, oliven, honning glaserede vadnøder 115 kr.
  • Dagens suppe med baguette 65 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Børnemenu spørg køkkenet

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20

  • Aftenens ret, pr. pers. 125 kr.
  • Børn u. 12 år 65 kr.
  • Årskortholdere får 10 % rabat

Uge 9 Klassisk mørbrad gryde med paprika, pilaf ris

Uge 10 Skindstegt Islands laks, gratineret blomkål, rødbedemos, dildsauce, ris pilaf

Uge 11 Gråstener unghane bryst gratineret med persille-parmesan, pommes rissoles, peberfrugtsauce, spidskål

Uge 12 Stegt rødfiskfilet, cremet perlebyg, syltede løg, grønne asparges, fynbo


@