• Cafe

Cafeen ved Nivaagaards Malerisamling

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdage 11-17

Reservation af bord anbefales, da der er begrænset antal pladser:

Telefonnummer: 53 85 10 17
E-mail: cafe@nivaagaard.dk

ÅRSKORTHOLDERE

Der gives 10 % rabat på mad og drikke i cafeen til museets årskortholdere (1+1 person)

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

Se ugens menu nederst på siden.

FROKOSTSERVERING TIRSDAG TIL SØNDAG

  • Cæsar salat med parmesanost og croutons 95 kr.
  • Cæsar salat med parmesanost, croutons, frisk stegt kyllingebryst og bacon 135 kr.
  • Venskabsplatte:
    Kryddersildfilet med peberrodscreme, sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, hønsesalat med sprød bacon, pate med Cumberlandsauce, to slags ost med oliven, sprød salat, hjemmebagt rugbrød og baguette 145 kr. pr. person.
  • Kryddersildfilet med rødbedesalat, peberrodscreme og hjemmebagt rugbrød 85 kr.
  • Hjemmelavet hønsesalat med grov dijonsennep, champignon, sprød bacon, hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Gravad laks med agurkecreme, grønne asparges, rævesauce og hjemmebagt rugbrød 115 kr.
  • Salade Nicoise med lynstegt tunfilet, soltørrede tomater, Nicoise oliven og blødkogt æg 135 kr.
  • Dagens suppe med baguette 65 kr.
  • Osteanretning med udvalg af 4 slags oste samt tilbehør med hjemmebagt rugbrød og baguette 115 kr.
  • Børnemenu – altid! Spørg køkkenet.

UGENS DESSERT

  • Desserter/kager: 40 kr.
  • Kaffe (filterkaffe) og kage: 65 kr.
  • Andre kaffetyper til kaffe & kage tilkommes der tillæg: 7 kr.

DRIKKEVARER

AFTENENS RET PÅ NIVAAGAARD

Tirsdag til fredag kl. 17 – 20
125 kr. pr. person/børn u. 12 år 
65 kr.

Uge 34
Gratineret laks med citrus-mousselinesauce, sprød ærtesalat med springløg og pasta

Uge 35
Sous vide stegt svinsnakkefilet med små citrontimian-stegte tomater, rosmarinkartofler og portersauce

Uge 36
Caféen og museet holder lukket hele denne uge i forbindelse med udstillingsskift.

Uge 37
Krebinetter med stuvet hvidkål, bagt gulerod og kartofler

Uge 38
Kalvespidsbryst med peberrodsskum, glaserede løg, bagte rodfrugter og grov mos

Uge 39
Dagens fisk med muslinger, linguine pasta, tomatsauce og basilikumsolie

Uge 40
Forloren hare med tyttebær, rosenkål, ovnstegte kartofler og sauce

Uge 41
Svinekotelet med hyldeblomst, blomkålssalat med hasselnødder og stikkelsbær samt kartofler

 


@